Istoric

Istoric

Asociația Studenților la Sociologie și Asistență Socială (A.S-S.AS) este o organizaţie studențească autonomă, apolitică, non-guvernamentală și non-profit care a fost fondată pe 25 ianuarie 2011 cu scopul reprezentării drepturilor și intereselor tuturor studenților Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București. 

 Prin intermediul voluntariatului, studenții care fac parte din A.S-S.AS, au șansa de a transpune abilităţile și cunoştinţele lor prin intermediul lucrului în echipă, au parte de ocazii prin intermediul cărora pot căpăta mai multă încredere în sine și propriile capacități, pot învăța lucruri noi și pot interacționa cu diferiți oameni, în diverse contexte.

 Membrii A.S-S.AS beneficiază de sesiuni de teambuilding, traininguri gratuite, workshopuri, seminarii și au oportunitatea de a pune în practică noțiunile teoretice într-un cadru informal și într-o manieră interactivă. Începând cu anul 2013 A.S-S.AS face parte din Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR).