Galerii

Marea Socializare

Este un proiect care are drept scop facilitarea interacțiunii dintre boboci și colegii lor din anii mai mari de studiu. Prin intermediul acestui proiect, bobocii pot lega mai repede decât s-ar fi așteptat prietenii, se pot integra cu mai multă ușurință, acest proiect reprezentând și o modalitate de a descoperi secretul vieții de student.

Săptămâna Studentului

Această săptămână este dedicată studenților și contribuie la adaptarea acestora în contextul academic. Pe parcursul întregii săptămâni în care se derulează proiectul se desfășoară activități care au ca scop explicarea procesului administrativ, are loc distribuirea Ghidului Studentului și se organizează seri sociale în cadrul cărora studenții se destind și se bucură de un timp de calitate în compania colegilor și a prietenilor.

Balul Bobocilor – Diversity Show

Acest eveniment își propune să reinventeze conceptul clasic de bal al bobocilor prin transformarea concursului de miss și mister într-un spectacol de talente. Studenții sunt așteptați an de an la un bal atipic, departe de conceptul clasic, care este înlocuit cu un spectacol revoluționar.

Teambuilding

Reprezintă un proiect tradițional, așteptat cu nerăbdare de studenții care au mai participat la edițiile anterioare și cu multă curiozitate de cei care nu au mai avut parte de o astfel de experiență. Acesta se desfășoară atât pe primul, cât și pe al doilea semestru. Prin intermediul acestui proiect se realizează coeziunea între membrii asociației. În cadrul Teambuildingului au loc activități prin care membrii sunt familiarizați cu cultura organizațională, dar pe lângă toate acestea se fac și activități informale care să le sporească studenților spiritul de echipă.

Campania de 1 Decembrie

Celebrează sărbătoarea națională printr-o serie de activități care să le îndrepte gândul tuturor studenților spre România întregită de la 1918. Acest eveniment îi îndeamnă pe studenți să reflecteze asupra motivelor de mândrie națională folosind în postările lor de pe rețelele sociale: „#România mă face mare”.

Licență ca la carte

Acest proiect este dedicat exclusiv studenților din anul terminal care vor să afle mai multe informații despre lucrarea de licență.  Profesorii din conducerea celor 2 departamente, Asistență Socială și Sociologie, vin în fața studenților pentru a-i ajuta în procesul de elaborare a lucrării de licență. Ei răspund la întrebările și curiozitățile studenților.

Conferințele de orientare în carieră

Este un proiect marca A.S-S.AS prin care atât absolvenții, cât și specialiștii din domeniile Sociologie, Asistență Socială, Antropologie și Resurse Umane vin să le descrie studenților parcursul profesional, să le răspundă la întrebări/curiozități și să le dea sfaturi cu privire la viitoarea carieră pe care o vor urma.

JOBenul A.S-S.AS

Asociația Studenților la Sociologie și Asistență Socială își propune să creeze un cadru propice interacțiunii între mediul de afaceri/non-profit și studenți, ca profesioniști în devenire, prin proiectul JOBenul A.S-S.AS.
Târgul de job-uri și internship-uri urmărește să contribuie la îmbunătățirea performanței în muncă pe termen mediu și lung, punând la dispoziția partenerilor din mediul ONG și de afaceri un spațiu de recrutare și selecție adaptat nevoilor lor specifice. Mai mult decât atât, în cadrul târgului vor fi prezentate și oferte de practică.
În cadrul proiectului vor avea loc workshop-uri destinate necesităților studenților, un ajutor pentru aceștia în a-și dezvolta abilitățile de comunicare, de colaborare și de coordonare, folosindu-se de sfaturile și exemplele speakerilor.